Pris liste

Token price list on katdating website:

10 tokens = 100 NOK ; 10 NOK pr melding          

30 tokens = 240 NOK; 8 NOK pr melding

60 tokens = 420 NOK; 7 NOK pr melding

100 tokens = 600 NOK; 6 NOK pr melding

Currency! NOK = Norwegian Korona

4.3..2.2.2. Tjener på nettstedet:

Brukeren mottar en bonus. Bonusen er 30% av verdien på meldinger mottatt fra andre brukere. Det er nok å registrere og laste opp interessante bilder og innhold for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre brukere av nettstedet. Bonusen på 30% gjelder meldinger mottatt fra andre brukere av nettstedet.

Tjenesten betaler også en bonus på 20% for meldinger sendt til andre brukere.

Bonusen blir avgjort en gang i måneden på slutten av kalendermåneden. For å delta i å tjene på Katdating, etter å ha registrert deg på nettstedet, sende en e-post til nettstedadministratoren (kontaktfanen) e-post: manchester@katdating.com i e-posten, må du oppgi bankkontonummer og personopplysninger for å overføre bonusen for meldinger mottatt på nettstedet. :) En gang i måneden, innen den 28. dagen i måneden, skal antall mottatte meldinger sendes til administratoren av manchester@katdating.com. Nettstedsadministratoren, etter å ha verifisert antall meldinger mottatt av brukeren, vil avgjøre bonusene som skyldes brukeren. Bonusen utbetalt ved bankoverføring vil bli sendt til kontoen som er angitt av brukeren senest den femte dagen i den påfølgende måneden med et beløp på 30%. :) har en fin opptjening. :) Tjenesten gir ikke noen spesiell avtale om bonuser. Dette er en skjønnsmessig bonus inkludert i nettstedets regelverk. Den eneste betingelsen for å delta i 30% -bonusen er å sende data for en bankoverføring av Navn, Etternavn og kontonummer til administratoren av manchester@katdating.com. Å sende en slik e-post tilsvarer å begynne å tjene penger på katdating.com.

$, 4,4,4,4 ,, 44, Bilder på nettstedet:

Alle typer bilder er tillatt på nettstedet. Nakenhet er ikke noe ille. Du kan legge ut bilder av kroppen, kjønnsorganer, gjenstander, ting, planter, dyr, bås. Det viktigste er å tiltrekke seg oppmerksomheten til så mange brukere som mulig. Jo flere meldinger fra andre brukere, desto større er bonusen på slutten av måneden. :)