Forskrifter

Katdating.com Regulations
1. Introduction

1.1 These Regulations define the terms and conditions of using the katdating.com Website (hereinafter referred to as the Website) as well as the rights and obligations of the User when using the Website and the rights and obligations of the Administrator as the entity managing and running the Website.
1.2 These regulations define the type and scope of services available on the Website.


2. General provisions

2.1. Each potential User is required to read the Regulations before registering. By registering on this Website, the User has read the Regulations carefully, accepts the Regulations and agrees to its provisions.
2.2 The website is available at katdating.com
2.3 The Administrator informs that the name katdating.com is protected and is registered in the Patent Office of the UK.
2.4 The subject of the Website's activity is the provision of a system for presenting and exchanging information about Users on the Internet, run and maintained by the Administrator. At the same time, the Administrator reserves that some of the services offered may be payable.
2.5 The purpose of the Website is to provide services related to making friends, as well as sending messages between people over 18 years of age.
2.6. Through the Website, other paid services for Users related to the subject of the Website are or may be provided in the future.
2.7. The Administrator reserves the right to create fictitious user profiles on the Website, presenting unreal characters.
3. Technical requirements

To use the services of the Website, it is necessary to have devices that allow the use of Internet resources, an e-mail box and an Internet resource browser, enabling the display of websites with enabled "cookies".
4. Payment

4.1 The use of some functions of the Website is payable.
4.2 Payment can be made:
a.credit card;
b. debit card

Supported payment systems: visa, maestro, mastercard.

4.2.1. Registration fee (free registration):

4.2.2 I tjenesten betalte SA, meldinger sendt mellom brukere
For å sende en melding til en annen nettstedbruker, må du kjøpe symboler.
Det kreves ett symbol for å sende meldingen
Tokenpriser er spesifisert i prislisten. .

Betalinger for symboler gjøres med visum, maestro og mastercard betalingskort, både debet- og kredittkort.
Nettstedet krever ingen ekstra avgifter. Prisen som er oppgitt i prislisten er fullstendig og bare.
Betaling på nettstedet støttes av betalingssystemet til selskapet tpay.com.
Tpay.com-betalingsoperatøren er ansvarlig for korrektheten av transaksjonene som gjøres av brukerne av serveren
Nettstedet er ikke ansvarlig for feilaktige tpay.com-systemtransaksjoner, om noen.
Ved betalingsfeil, kontakt betalingsoperatøren tpay.com direkte eller banken din. Nettstedet er ikke ansvarlig for feil i betalingsbehandlingen av brukerens bank eller i tilfelle feil i Ipaytotal.com-systemet

Transaksjoner refunderes ikke. De kjøpte tokenene refunderes ikke. Katdating.com-tjenesten godtar ikke eller behandler retur. Det er en individuell selskapspolitikk. Når de er kjøpt, kan tokensene brukes på nettstedet. Det er en mulighet for å omdirigere kodene til en annen brukerkonto etter forutgående e-postvarsling fra brukeren.

4.3..2.2.2. Tjener på nettstedet:

Brukeren mottar en bonus. Bonusen er 30% av verdien på meldinger mottatt fra andre brukere. Det er nok å registrere og laste opp interessante bilder og innhold for å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre brukere av nettstedet. Bonusen på 30% gjelder meldinger mottatt fra andre brukere av nettstedet.

Tjenesten betaler også en bonus på 20% for meldinger sendt til andre brukere.

Bonusen blir avgjort en gang i måneden på slutten av kalendermåneden. For å delta i å tjene på Katdating, etter å ha registrert deg på nettstedet, sende en e-post til nettstedadministratoren (kontaktfanen) e-post: manchester@katdating.com i e-posten, må du oppgi bankkontonummer og personopplysninger for å overføre bonusen for meldinger mottatt på nettstedet. :) En gang i måneden, innen den 28. dagen i måneden, skal antall mottatte meldinger sendes til administratoren av manchester@katdating.com. Nettstedsadministratoren, etter å ha verifisert antall meldinger mottatt av brukeren, vil avgjøre bonusene som skyldes brukeren. Bonusen utbetalt ved bankoverføring vil bli sendt til kontoen som er angitt av brukeren senest den femte dagen i den påfølgende måneden med et beløp på 30%. :) har en fin opptjening. :) Tjenesten gir ikke noen spesiell avtale om bonuser. Dette er en skjønnsmessig bonus inkludert i nettstedets regelverk. Den eneste betingelsen for å delta i 30% -bonusen er å sende data for en bankoverføring av Navn, Etternavn og kontonummer til administratoren av manchester@katdating.com. Å sende en slik e-post tilsvarer å begynne å tjene penger på katdating.com.

$, 4,4,4,4 ,, 44, Bilder på nettstedet:

Alle typer bilder er tillatt på nettstedet. Nakenhet er ikke noe ille. Du kan legge ut bilder av kroppen, kjønnsorganer, gjenstander, ting, planter, dyr, bås. Det viktigste er å tiltrekke seg oppmerksomheten til så mange brukere som mulig. Jo flere meldinger fra andre brukere, desto større er bonusen på slutten av måneden. :)

4.2.3.2 Vilkår for bruk av nettstedet

b.1) Tjenester som bare er tilgjengelige for voksne. Ved å begynne å bruke tjenesten, erklærer brukeren at han er voksen og er over 18 år gammel.
Nettstedsadministratoren er ikke ansvarlig hvis brukeren gir falsk informasjon om hans personlige data, dvs. kjønn, alder og personlighetstrekk og fysiske egenskaper.
Nettstedsadministratoren er ikke ansvarlig for innholdet som sendes mellom brukerne av nettstedet, og garanterer dermed ytringsfriheten og informasjonen som sendes.
Brukeren er fullt ansvarlig for å gi ekte informasjon om hans / hennes alder og personlighetstrekk samt karakter, bosted, og er fullt ansvarlig for innholdet som sendes til andre brukere av katdating.com.

B.2) For å opprettholde sin konto på katdatingtjenesten i mer enn en måned, er brukeren pålagt å sende minst 10 meldinger per måned. I tilfelle brukeren er inaktiv i mer enn en måned eller unnlater å sende minst 10 meldinger per måned, forbeholder administratoren av katdating nettstedet retten til å slette kontoen til en slik inaktiv bruker uten forhåndsvarsel.

6. Vilkår og betingelser for bruk av nettstedet

6.1 Registrering på nettstedet er frivillig og gratis.
6.2 Brukeren kan bruke nettstedet bare etter registrering.
6.3 Administratoren forbeholder seg retten til å nekte brukerregistrering uten å oppgi noen grunn.
6.4 Etter betaling har Brukeren muligheten til å kommunisere med andre nettstedbrukere ved hjelp av et antall meldinger av innhold, bare begrenset av nettstedets art.
6.5 Betingelsen for bruk av nettstedet er samtykket til bestemmelsene i forskriften. Ved å registrere seg på dette nettstedet har brukeren lest forskriften nøye, godtar forskriftene og godtar bestemmelsene.
6.6 Ved å registrere og aktivere kontoen samtykker brukeren til behandlingen av e-postadressen som ble oppgitt under registrering for markedsføring og informasjonsformål, inkludert spesielt samtykke til å motta meldinger eller informasjon fra nettstedet eller andre enheter (med nettstedets kunnskap og uttrykkelige samtykke) og informasjon angående produktene eller tjenestene på nettstedet og andre enheter (med kunnskap og uttrykkelig samtykke fra nettstedet). Dette samtykket er et vilkår for å sette opp en konto og gjelder for mottak av ovennevnte informasjon eller meldinger via e-post til e-postadressen som ble oppgitt under registreringen (eller endret av brukeren på et senere tidspunkt til en annen, ved å redigere dataene i brukerens profil), inkludert i form av et vedlegg til e-post. Dette gjelder spesielt utendørs produkter og transmisjonssystemer. Brukeren har selvfølgelig rett til å velge bort levering når som helst. Dette gjøres raskt og enkelt via lenken som er inkludert i hver melding. Tilbaketrekking av dette samtykket tilsvarer også en forespørsel om å slette brukerens konto med alt innholdet. Samtykket trekkes tilbake ved å sende inn en instruksjon om å slette kontoen, i samsvar med reglene beskrevet i forskriften.
6.7 Forutsetningen for registrering er å ha en e-postadresse og fylle ut alle feltene i registreringsskjemaet i samsvar med fakta.
6.8 Hver bruker kan bare ha en konto for å skrive meldinger. Hver påfølgende blir slettet av portalsjefen.
6.9 Brukeren ved å bruke nettstedet ved å plassere spesifikke filer, kommentarer eller annet innhold sikrer at han har alle rettigheter i denne forbindelse, spesielt opphavsrett, at han ikke krenker rettighetene til tredjepart.
6.10 En bruker med en aktiv konto kan administrere filene sine eller gjøre andre endringer i kontoen, i samsvar med den tilgjengelige funksjonaliteten til nettstedet, ved å logge inn på sin egen konto og gjøre passende endringer i brukerens profil.
6.11 ..

6.12 En bruker med en aktiv konto kan slette kontoen sin når som helst når nettstedet er tilgjengelig. Kontosletting tilsvarer å slette alle filer og innhold fra brukeren fra nettstedet.
6.13 Brukeren har rett til å trekke seg fra tjenestene på nettstedet når som helst og uansett grunn ved å sende brukernavnet, passordet og e-postadressen som er oppgitt under registreringen til administrasjonen med klausulen "delete my profile".
6.14 En brukerkonto som tidligere er blokkert av nettstedet, kan ikke slettes av brukeren

6.16 Brukeren samtykker i å betale de relevante gebyrene for tjenestene i samsvar med betalingsbetingelsene i denne forskriften [eller presentert på nettstedet eller inneholdt i prislisten som utgjør et vedlegg til disse forskriftene], hvis relevant.

 

 

 

7. Klage prosedyre

7.1 Brukeren har rett til å sende inn en klage i forbindelse med nettstedets aktiviteter til adressen til nettstedoperatøren gitt i FAQ ofte skriftlig eller via e-post.
7.2 Brukeren kan sende inn klager på polsk.
7.3. Hver klage skal inneholde en kort beskrivelse av problemet som ligger til grunn for klagen, datoen og tidspunktet for dens forekomst og betydningen av brukeren (inkludert hans pålogging, fornavn, etternavn, postadresse, e-postadresse).
7.4 Klager vil bli behandlet fortløpende av nettstedstjenesteteamet innen 14 dager etter innlevering av klagen. Nettstedet forbeholder seg imidlertid retten til å forlate klagen ubesvart hvis det gjelder funksjonsforstyrrelser som følge av uvitenhet om forskriftene, svikt av brukeren å følge instruksjonene gitt til brukere fortløpende. på nettstedet eller direkte via nettstedet.
7.5 Brukeren samtykker til at administratoren oppretter fiktive profiler.

8. Avviselige aktiviteter

8.1 Det er forbudt å legge ut på nettstedet alt innhold som er krenkende, ærekrenkende og trusler eller annet innhold som kan behandles som en forbrytelse eller som et lovbrudd eller oppmuntring til å gjøre det, så vel som noe innhold. som kan føre til juridisk ansvar. Forbudt innhold inkluderer, men er ikke begrenset til, direkte trusler om å forårsake fysisk skade, trakassering og copyright-beskyttet materiale, varemerker eller annet privat materiale uten tillatelse. Forbudt innhold inkluderer også, men er ikke begrenset til:
a. programmer med virus og / eller tiltak som går ut over sikkerheten på dette nettstedet og / eller andre nettsteder;
b. forespørsler eller annonser;
c. foreslå eller oppmuntre til ulovlig aktivitet;
d. privat informasjon knyttet til enhver person, for eksempel telefonnummer, adresser, identifikasjonskoder eller andre personopplysninger;
e. duplisere eller masseoppgi informasjon eller publisere, sende, laste opp, lagre, selge eller spre annet støtende innhold;
f. kommersiell aktivitet;
g. gjennomføre aktiviteter som ikke er relatert til driften av nettstedet.
8.2 Administratoren vil uavhengig vurdere arten av innholdet, informasjonen eller filen.
8.3 Informasjonen på nettstedet kan bare brukes til formål som er i samsvar med polsk lov.
8.4 Ulovlig innhold og all informasjon som er nødvendig for å finne Brukeren vil bli overført til de aktuelle lovhåndteringsmyndigheter.

9. Ansvar

9.1 Brukeren bærer ansvar for handlinger som er uforenlige med polsk lov og alle konsekvenser som følger av dette.
9.2 Alt innhold som er publisert på nettstedet av andre enheter enn personalet på nettstedet, tilhører forfatterne. Nettstedet garanterer ikke riktigheten av dette innholdet, dets fullstendighet eller egnethet til noe formål. Nettstedet vil ikke være ansvarlig for slikt innhold, samt for resultatene av bruken av brukerne.
9.3 Administratoren forbeholder seg retten til, men ikke en forpliktelse, til å overvåke noe publisert innhold og fjerne innhold som ikke er i samsvar med dette regelverket eller loven.
9.4 Administratoren erklærer at han gjør alt for å sikre at nettstedet er tilgjengelig kontinuerlig og at tjenestene som tilbys som en del av det er på høyest mulig nivå, mens administratoren:
a. utelukker ikke midlertidig suspensjon av nettstedets tilgjengelighet, uavhengig av årsakene, spesielt forbeholder det seg retten til midlertidig å suspendere tilgjengeligheten til nettstedet, spesielt i tilfelle behovet for å utføre reparasjoner eller vedlikehold, forbedre nettstedet eller legge til tjenester, systemer som støtter dette nettstedet og i forbindelse med behovet for å modernisere dem eller utvidelse uten forhåndsvarsel til brukere;
b. forbeholder seg retten, ubetinget, midlertidig til å stanse eller avbryte tilbudet av nettstedet i andre tilfeller enn de som er spesifisert i foregående punkt, inkludert blokkering av tilgang for utvalgte brukere, valgte nettsteder eller valgte IP-adresser;
c. forbeholder seg retten til ubetinget å fjerne alle eller noen filer gjort tilgjengelig av en bruker på nettstedet og kommentarer eller annet innhold lagt ut av en bruker (spesielt i tilfelle tvil om rettigheten til en gitt bruker til å plassere en gitt fil eller kommentar på nettstedet og i tilfeller av brudd på generelt gjeldende lov fra brukeren);
d. forbeholder seg retten, ubetinget, til å slutte å gjøre nettstedet tilgjengelig uansett grunn.
9.5 Brukeren har ikke rett til erstatningskrav i forhold til nettstedets handlinger som er spesifisert i foregående punkt.
9.6 Uavhengig av nettstedets rettigheter til å slette filer, kontoer, kommentarer og annet innhold gitt i forskriften, erklærer nettstedet at det kan slette filer hvis abonnementet ikke er betalt innen den angitte perioden.
9.7 Nettstedet svarer ikke:
a. for måten brukere bruker nettstedet og skader som følge av det;
b. for innholdet som er lagt ut av nettstedbrukerne, spesielt filer, kommentarer og uttalelser til filer og den resulterende skaden;
c. på grunn av brudd fra brukere av rettighetene til tredjepart gjennom bruk av nettstedet, spesielt gjennom brudd på personlige rettigheter eller opphavsrett til tredjepart;
d. for hendelser som følge av avsløring av den registrerte brukerens kontodata til en tredjepart eller som et resultat av besittelse av slike data av en tredjepart uten brukerens viten eller vilje;
e. for når som helst å slette en brukerkonto eller fil, kommentar eller annet innhold lagt ut av brukeren, spesielt når det er tvil om lovligheten til slikt innhold (f.eks. når det er sannsynlighet for at rettighetene til andre mennesker eller brukeren er krenket har ingen rettigheter til å publisere innholdet);
f. Nettstedet, med tanke på alle tjenester som er tilgjengelige på nettstedet, er ikke ansvarlig for at nettstedet ikke fungerer eller fungerer, spesielt når manglende evne til å drifte nettstedet eller funksjonsfeil skyldes handlinger eller mangler fra tredjepart, force majeure, andre hendelser som nettstedet ikke kunne forutse og som han ikke var i stand til å forhindre); Nettstedet erklærer at det vil forsøke å sikre at perioder med inaktivitet eller funksjonssvikt ikke finner sted eller er begrenset til det nødvendige minimum;

g.
h. for tap av data som er lagt ut av brukere på nettstedet.
9.8 Nettstedet er ikke ansvarlig overfor Brukeren eller noen tredjepart for oppførselen til Brukeren eller handlingene til andre brukere.
9.9 Nettstedet er ikke ansvarlig for brudd på brukere av opphavsrett, immaterielle rettigheter, varemerkerettigheter eller andre rettigheter fra tredjepart, fysiske eller juridiske, eller bryter loven eller bryter god oppførsel.
9.10 Nettstedet forbeholder seg retten til å nekte å publisere de sendte filene. Avslaget på å publisere filer kan også gjelde et uakseptabelt filformat og størrelse.
9.11 Nettstedet er ikke ansvarlig for den såkalte "Kontotyverier" gjort for å diagnostisere uregelmessigheter i funksjonen til nettstedets tjenester, og kan også gjøre endringer og på annen måte påvirke den tekniske siden av kontoen, for å endre den eller gjenopprette riktig bruk av kontoen eller nettstedet.
9.15 Brukeren samtykker herved at i tilfelle endring av eier, fusjon eller erverv av Nettstedet, kan disse forskriftene og alle dens bestemmelser som er inkludert i innholdet automatisk overføres til en tredjepart etter nettstedets eieres skjønn.

10. Fjerning og blokkering av brukerkontoer

Administratoren kan blokkere eller slette brukerkontoen eller individuelle tjenester hvis:
10.1 Brukeren har brutt vilkårene i forskriften, eller handlingene hans vil bli ansett som skadelige for nettstedet, eller brukerens handlinger har en negativ innvirkning på bildet av nettstedet, hans brukerkonto kan blokkeres eller slettes uten advarsel, eller tilgjengeligheten av visse funksjoner for brukeren kan begrenses midlertidig eller på ubestemt tid, avhengig av etter nettstedets eget skjønn;
10.2 Brukeren bryter regelverket hvis han har mer enn en konto;
10.3 Spesielt bruker brukeren nettstedet på en måte som ikke er i samsvar med den tilsiktede bruken;
10.4 Brukeren godtar ikke endringene introdusert av administratoren i forskriften;
10.5 Innen en måned etter at administratoren har blokkert kontoen eller individuelle tjenester på nettstedet, bør brukeren kontakte administratoren for å avklare saken. Hvis brukeren ikke klarer å gjøre noen tiltak for å fjerne årsakene til å blokkere kontoen eller individuelle tjenester, kan administratoren bestemme seg for å slette kontoen;
10.6 Ved å gjøre sine handlinger destabiliserer brukeren funksjonen til nettstedet, uavhengig av måten og teknikker for slike forbudte aktiviteter;
10.7 Brukeren bruker ikke kontoen sin i en periode lenger enn ett år.

11. Endringer i forskriften

11.1 Administratoren forbeholder seg retten til å ensidig endre bestemmelsene i forskriften når som helst og uten å måtte begrunne årsaken;
11.2 I tilfelle endring av forskriften, vil administratoren øyeblikkelig informere brukerne ved å publisere en enhetlig tekst til forskriften på nettstedet. Samtidig vil administratoren sende e-postadressene gitt av brukerne informasjon om endring av forskriftene og det faktum at det legges en enhetlig tekst på nettstedet.
11.3 Betingelsen for videre bruk av nettstedet er å godta forskriftene i sin helhet med endringene som er innført. Brukeren uttaler seg om innholdet:
"Jeg erklærer at jeg har lest det nye innholdet i forskriften, og jeg godtar alle bestemmelsene."
11.4 Innlevering av ovennevnte uttalelse tilsvarer en erklæring om vilje til å fortsette kontrakten med administratoren.
11.5 Hvis endringene i forskriften ikke blir akseptert, avslutter brukeren kontrakten med administratoren, som tilsvarer blokkering og sletting av brukerkontoen.
11.6 Forskriftene trer i kraft ved publisering på nettstedet. Avtaler som er inngått mellom brukeren og administratoren før datoen for ikrafttredelsen av forskriften, er underlagt bestemmelsene etter godkjenning av brukeren.
11.7 Disse forskriftene er tilgjengelige i den gjeldende versjonen på katdating.com
12. Opphavsrett

Nettstedet samtykker ikke til utskrift og kopiering av deler av nettstedet for personlig og kommersiell bruk. Nettstedet og dets individuelle elementer kan ikke modifiseres, kopieres, distribueres eller publiseres, med mindre nettstedet samtykker skriftlig.
13. Avsluttende bestemmelser

13.1 I saker som ikke er regulert, skal bestemmelsene i den polske loven om sivil lov og andre relevante forskrifter i polsk lov, særlig loven fra 18.07.2002, gjelde. om levering av elektroniske tjenester (Journal of Laws of 2002, nr. 144, post 1204, med endringer)
13.2 Eventuelle tvister som nettstedet vil være part for, vil bli avgjort av domstoler som er kompetente for brukeren.

Denne forskriften gjelder fra 6. mai 2020
Copyright 2020 katdating.com

 

Betalingsforskrifter fra Internett-betalingsoperatøren Ipaytotal.com. angir betalingsbestemmelsene til Ipaytotal.com


Forskrift om utbetaling Ipaytotal kilde WWW.ipaytotal.com

1 § 1 Betegnelsene brukt i forskriften betyr:
1. Selger - en enhet som gjør det mulig for betaleren å foreta en betaling, relatert til Ipaytotal av betalingstjenesteavtalen; 2. Ipaytotal - 3. Nettsted - et nettsted som drives av Ipaytotal, nettadresse: http://Ipaytotal.com, e-post: kontakt@Ipaytotal.com, inkludert en IT-modul med bruk av det det er mulig å sette i gang og gjennomføre en betalingstransaksjon ved bruk av betalers betalingsinstrument; 4. Betaler - selgerens kunde som er en fysisk person registrert i portalen, som har til hensikt å kjøpe varene eller tjenestene som tilbys av ham ved å utføre en betaling ved hjelp av nettstedet; 5. Forbruker - en fysisk person som utfører en juridisk transaksjon med Ipaytotal som ikke er direkte relatert til sin virksomhet eller profesjonelle virksomhet; 6. Portaler - kommersielle poeng (f.eks. Nettbutikker) som drives av selgeren, der selgeren vil akseptere betaling via Ipaytotal, så vel som mobile applikasjoner som betalinger kan gjennomføres ved å bruke betalingsinstrumenter; 7. Betaling - en kontant betaling som betales til selgeren gjennom nettstedet i samsvar med forpliktelsen som oppstår mellom betaler og selgeren; 8. Tjeneste - en betalingstjeneste i henhold til loven 19. august 2011 om betalingstjenester, levert av Ipaytotal for betaleren basert på bestemmelsene i forskriften, som består i utførelse av betaling; 9. Arbeidsdag - en dag fra mandag til fredag, med unntak av helligdager på Polens territorium; 10. Formidlerenhet - et annet foretak enn Tpay som betaleren overfører midler fra Betalinger til Ipaytotal, særlig en bank, et annet betalingsinstitutt, en annen oppgjørsagent, enhet som driver et betalingssystem, institusjoner for elektroniske penger, postoperatør; 11. Nettstedskonto - Ipaytotals bankkonto, kun beregnet for håndtering av transaksjoner foretatt via nettstedet; 12. Betalingsordre - Betalerens erklæring adressert til Ipaytotal, som inneholder en ordre om å utføre en spesifikk betalingstransaksjon; 13. Tillegg - en applikasjon som utvider funksjonaliteten til en nettleser, ved hjelp av hvilken feltene som inneholder bankoverføringsdata, som ligger på bankens nettsted, automatisk fylles ut, i samsvar med betalerens forutgående instruksjon; 14. Nyhetsbrev - en tjeneste som tilbys på elektronisk måte slik at betaleren kan motta informasjon fra Ipaytotal, spesielt om de leverte tjenestene, nettstedet, inkludert nyheter og kampanjer, til e-postadressen levert av betaler, med uttrykkelig samtykke fra betaler;
15. Forskrifter - dette regelverket for gjennomføring av betalingstransaksjoner; 16. UUP - loven om betalingstjenester av 19. august 2011 (dvs. 28. september 2017, Journal of Laws of 2017, post 2003, med endringer);


Betalingsregler

 

17. Tjeneste - loven 18. juli 2002 om levering av elektroniske tjenester (dvs. 9. juni 2017, Journal of Laws of 2018, post 1219 med endringer).
2 § 2 Generelle bestemmelser
1. Denne forskriften definerer reglene for å gi betalere muligheten for å betale via nettstedet. 2. Enheten som leverer tjenester i henhold til forskriften er Ipaytotal. 3. Ipaytotal erklærer at det har designet og drifter en internettbetalingstjeneste kalt "Ipaytotal" slik at betaleren kan foreta betalingen. Nettstedet gir betalere forskjellige metoder for å utføre betalinger, aksepterer betalernes betalinger til deres kontoer, bekrefter betalingen som er gjort til selgeren og overfører disse betalingene til selgerens konto. 4. Ipaytotal har tillatelse til å operere som en innenlandsk betalingsinstitusjon utstedt av det polske finanstilsynet og er registrert i registeret for betalingstjenester under nr. IP27 / 2014 og har status som oppgjørsagent i samsvar med UUP. Ipaytotal overvåkes av det polske finanstilsynet. 5. For å bruke nettstedet, minst: Internett-tilgang, en riktig konfigurert og oppdatert nettleser som godtar informasjonskapsler og en aktiv og riktig konfigurert e-postkonto er påkrevd. Ipaytotal er ikke ansvarlig for hendelser som følge av at betalerens manglende overholdelse av de ovennevnte tekniske krav som er nødvendige for samarbeid med IKT-systemet den bruker. 6. For å bruke tillegget kreves det at den har en riktig konfigurert og oppdatert nettleser av Mozilla Firefox eller Google Chrome. 7. Bruk av nettstedets tjenester krever ikke registrering. 8. Bruken av tjenesten krever å lese og godta forskriften. 9. Tjenestene som er beskrevet i denne forskriften blir gitt til betaleren gratis. 10. Tjenesten inkluderer ikke opprettholdelse av betalingskonto for betaler i henhold til loven 19. august 2011 om betalingstjenester. 11. Aktiviteter utført som en del av nettstedet er ikke bankaktiviteter. Bruken av Tpay-tjenester er ikke relatert til åpning av en bankkonto i betydningen Civil Civil (lov 23. april 1964 - Civil Code, dvs. 9. februar 2017, Journal of Laws of 2017, item 459 with som endret) og lov 29. august 1997 - Banklov (dvs. 15. september 2017, Journal of Laws of 2017, post 1876 med endringer). 12. Aktiviteter utført som en del av nettstedet av Tpay utgjør ikke kredittformidling nevnt i lov 12. mai 2011 om forbrukerkreditt (dvs. 23. august 2016, Journal of Laws of 2016, item 1528 med endringer).
3 § 3 Tjenesteytelse
1. Ipaytotal gjør det mulig for betalere å foreta betaling ved å bruke betalingsinstrumentene (betalingsmetoder) som selgeren har inngått en avtale med Ipaytotal. Beslutningen om å gjøre betaling tilgjengelig med bruk av spesifikke betalingsinstrumenter hviler på selgeren, derfor er det ikke sikkert at noen betalingsmetoder er tilgjengelige for betaleren. 2. For å bruke tjenesten er betaleren forpliktet til å oppgi følgende data: i. Navn og etternavn, ii. bostedsadresse (gate, husnummer, leilighetsnummer, postnummer, by), iii. e-postadresse, iv. Telefonnummer. 3. Kontrakten mellom betaler og Ipaytotal om levering av tjenesten er inngått etter bestemmelsen i det spesifiserte i avsnitt 2 ovenfor, aksepterer forskriften og sender inn en betalingsordre av betaler, i SERVICE-modus.

 

Betalingsregler

3


4. Betalingsordren sendes når servicekontoen er kreditert betalingsbeløpet. Når det gjelder en betalingsordre mottatt på en dag som ikke er en virkedag, antas det at datoen for mottak av betalingsordren er den første virkedagen etter den. 5. For å behandle betalingen gir Ipaytotal betaleren et tilleggsverktøy. Bruk av tillegg er frivillig og ikke nødvendig for korrekt og effektiv gjennomføring av betalingstransaksjoner. 6. For å bruke tilleggsprogrammet, installerer du det i nettleseren din ved å velge Tillegget og godta installasjonsprosessen. 7. I tilfelle bruk av automatisk utfylling av overføringsdata ved å bruke tillegg, er betaleren forpliktet til å kontrollere korrektheten og fullstendigheten av de angitte dataene og sørge for at tilleggssertifikatet vises riktig. Betaleren er forpliktet til å utvise aktsomhet i denne forbindelse. 8. For å sette i gang en betalingsordre, skal betaleren velge muligheten til å foreta en betaling via nettstedet i selgerportalen (f.eks. Med knappen "Betal med Ipaytotal"), med mindre strukturen til selgerportalen eller mobilapplikasjonen som betalingen igangsettes for, gir en annen metode for å sette i gang betalingsordren. . 9. Etter vellykket igangsetting av betalingsordren, autorisasjon av transaksjonen og bekreftelse av en tilstrekkelig balanse av midler på betalingskontoen eller betalingsinstrumentet til betaleren, overfører megler betalingsbeløpet til servicekontoen. Betaleren blir informert om igangsetting av betalingsordren og gjennomføring av betalingen ved hjelp av en elektronisk melding som muliggjør konsolidering av dataene som finnes der, og via e-post til adressen som er oppgitt av ham. 10. Ipaytotals mekling i overføring av betalinger gjennom nettstedsregnskapet autoriserer ikke betalerne til å kreve renter på betalinger som midlertidig er plassert på nettstedsregnskapet. 11. Ipaytotal er ikke part i noen avtaler eller andre rettslige forhold mellom betaler og selgeren og er derfor ikke ansvarlig på noen måte. Spesielt skal han ikke være ansvarlig overfor betaleren for ikke-ytelse eller feil ytelse fra selgeren, og overfor selgeren for ikke-ytelse eller feil ytelse fra betaler. 12. Ipaytotal forbeholder seg retten til å nekte å tilby Tjenesten i tilfelle brudd på forskriftene, så vel som om den er i tvil om lovligheten av en gitt betaling, inkludert dens tilknytning til terroraktiviteter eller hvitvasking av penger. 13. Ipaytotal er ikke ansvarlig for vilkårene for å levere tjenester til betaleren av formidlere, noe som kan forhindre utførelsen av betalingen. 14. Ipaytotal er ansvarlig for manglende ytelse eller feil ytelse av tjenesten under vilkårene for UUP. 15. For å begynne å tilby nyhetsbrevtjenesten, må betaleren uttrykke et eget samtykke for å motta nyhetsbrevet ved å oppgi sin e-postadresse eller velge riktig avkrysningsrute. 16. Betaleren kan når som helst melde seg ut av nyhetsbrevet ved å sende en passende forespørsel til Ipaytotal via e-post eller ved å klikke på lenken som er gitt til betaleren i e-posten. 17. KIP implementerer en sikker prosedyre for å varsle betaler i tilfelle svindel eller mistanke om dens forekomst eller sikkerhetstrusler.

 

4 § 4 Klager
1. Klager på betalinger utført via nettstedet blir forklart av Ipaytotal. 2. Betaleren kan inngi en klage skriftlig, inkludert post til Ipaytotal-adressen som er angitt i forskriftens § 1, via telefon på hotline https://Ipaytotal.com/kontakt, i elektronisk form ved å bruke skjemaet som er tilgjengelig på https: / /Ipaytotal.com/kontakt/formularz-kontaktowy eller til e-postadressen kontakt@Ipaytotal.com. 3. Betaleren skal inkludere i klagen: årsaken til klagen, beskrivelse av reservasjoner, hans e-postadresse, transaksjons-ID, betalingsbeløp, etternavn og fornavn til bankkontoeieren, betalingsdato og banknavn, til kontoen

 

Betalingsregler

4
.

som betalingen ble rettet til. Ipaytotal kan be betaleren gi ytterligere informasjon og dokumenter hvis dette er nødvendig ved håndteringen av klagen. 4. Ipaytotal bekrefter mottakelsen av klagen ved en automatisk melding med angivelse av klagenummeret. Betaleren bør beholde ovennevnte nummer for videre korrespondanse. 5. Ipaytotal forplikter seg til å håndtere betaleres klager fullt ut og svare på dem innen 15 (femten) dager. Svaret på klagen utstedes på forespørsel fra betaler til e-postadressen hans. I andre tilfeller svarer Ipaytotal på papir eller ved hjelp av et annet holdbart medium. 6. I spesielt kompliserte tilfeller, som gjør det umulig å behandle klagen og svare innen fristen nevnt i avsnitt 5 ovenfor, forklarer KIP: a. Forklarer årsaken til forsinkelsen; b. angir omstendighetene som må etableres for å vurdere saken; c. spesifiserer forventet dato for behandling av klagen og svar, ikke lenger enn 35 virkedager fra datoen for mottak av klagen. 7. I berettigede tilfeller, på forespørsel fra selgeren, kan Ipaytotal tilbakebetale betalingsbeløpet til betaleren. KIP utfører en slik instruksjon senest 7 virkedager fra datoen for innlevering av søknaden av akseptereren, unntatt retur av betalinger gjort med bruk av et betalingskort. Alle betalingstransaksjoner utføres av Ipaytotal bare uten kontanter - ved bruk av overføringsordren. 8. Betaleren plikter å varsle Ipaytotal umiddelbart om uautoriserte, ikke-utførte eller feil utførte betalingstransaksjoner. Hvis betaleren ikke klarer å gi varselet nevnt ovenfor innen 13 måneder fra den datoen hans betalingskonto debiteres eller fra datoen da transaksjonen skulle gjennomføres, skal betalers krav mot Ipaytotal for uautoriserte, ikke utførte eller feil utførte betalingstransaksjoner utløpe.
5 § 5 Personopplysninger
1. Administratoren av personopplysningene til betalerne angitt i § 3 sek. 2 i forskriften (61) 66 82 778, e-post: kontakt@Ipaytotal.com. Direkte kontakt med databeskyttelsesansvarlig utnevnt av administratoren er mulig på følgende e-postadresse: iod@Ipaytotal.com. 2. Administratoren informerer om at: a. Oppgi personopplysninger er frivillig, men nødvendig for å sende inn en betalingsordre, utføre en betalingstransaksjon og inngå og utføre en Tjenestekontrakt basert på forskriftene; I tillegg har Ipaytotal rett til å behandle følgende data som kjennetegner måten Payers bruker tjenesten som tilbys elektronisk (driftsdata): i. Identifikasjonsmerker for betaler tildelt på grunnlag av dataene nevnt i punkt 1 ovenfor; ii. markeringer som identifiserer enden av telenettet eller IKT-systemet som brukes av betaler; iii. informasjon om starten, slutten og omfanget av hver bruk av tjenesten; iv. informasjon om tjenestemottakers bruk av tjenesten. b. data vil bli behandlet i henhold til art. 6 sek. 1 bokstav b og c i Europaparlamentets og rådets forordning (EU) 2016/679 av 27. april 2016 om beskyttelse av enkeltpersoner med hensyn til behandling av personopplysninger og om fri bevegelse av slike data (generell forskrift om databeskyttelse) (GDPR), d.v.s. for å utføre kontrakten for tjenesten og for å oppfylle de juridiske forpliktelser som påhviler administratoren, som følger av UUP og loven om motvirkning av hvitvasking og finansiering av terrorisme;

 

Betalingsregler

5


c. dataene vil bli overført til selgeren i den hensikt å bekrefte betalingen, samt til underleverandører og enheter som er administrert overlatt til å utføre operative aktiviteter for implementering av betalingstransaksjoner, for eksempel leverandører av IT-infrastruktur, hosting-tjenester og postverktøy; i tillegg kan data bare overføres til autoriserte organer og institusjoner på grunnlag av generelt gjeldende lover; d. personopplysninger vil bli lagret i en periode på fem år, regnet fra den første dagen i året etter året der betalingstransaksjonen ble foretatt; e. Betaler rett til å be om tilgang til sine data, retting og overføring; f. Betaleren har rett til å inngi en klage til presidenten for kontoret for personopplysninger hvis behandlingen av personopplysninger er i strid med gjeldende bestemmelser. 3. Når det gjelder nyhetsbrevtjenesten, informerer administratoren at: a. Å levere personopplysninger er frivillig, men nødvendig for implementering av nyhetsbrevtjenesten; b. data vil bli behandlet i henhold til art. 6 sek. 1 bokstav a i GDPR, dvs. basert på gitt samtykke; c. data kan bare overføres til autoriserte organer og institusjoner på grunnlag av generelt gjeldende lover; d. personopplysninger vil bli oppbevart i løpet av varigheten av samtykket til databehandling; e. Betaleren har rett til når som helst å trekke tilbake samtykke til behandling av personopplysninger uten å påvirke lovligheten av behandlingen som ble utført på grunnlag av samtykke før tilbaketrekking; f. Betaler rett til å be om tilgang til sine data, retting, sletting, behandlingsbegrensninger og overføring; g. Betaleren har rett til å inngi en klage til presidenten for personvernkontoret dersom behandlingen av personopplysninger bryter med gjeldende bestemmelser. 4. Ipaytotal anvender sikkerhetstiltak, inkludert organisatoriske og tekniske tiltak, og utfører forpliktelser angående beskyttelse av personopplysninger som følge av generelt gjeldende lovbestemmelser, særlig GDPR. Dataene vil kun bli gjort tilgjengelig for enheter som er autorisert i henhold til gjeldende lov.
6 § 6 Betalers forpliktelser
1. Ved bruk av tjenesten er kunden forpliktet til å: a. Overholde forskriftene, b. Overholde loven, c. Overholde reglene for rettferdig og ærlig handel, d. Bruke ekte og sanne data. 2. Det er forbudt når du bruker nettstedet, tillegget, samt når du bruker tjenesten: a. Gjør eventuelle forsøk på å forstyrre IT-systemene til Ipaytotal, formidlere eller selgeren, b. Tilby ulovlig innhold, c. Bruk av et betalingsinstrument: i. ugyldig eller proprietær, eller ii. av en uautorisert person, eller iii. av en person som ikke har fullstendige identifikasjons- og autorisasjonsdata, eller iv. som Ipaytotal har rimelig mistanke om uautorisert bruk.

 

Betalingsregler

6


7 § 7 Avsluttende bestemmelser
1. Innholdet i forskriften blir gjort tilgjengelig for hver enkelt betaler gratis på portalens hjemmeside før igangsetting av betalingsordren, på en slik måte at betaleren kan skaffe seg, reprodusere og registrere innholdet ved bruk av IKT-systemet den bruker, i samsvar med art. 8 sek. 1 poeng 2) lov av 18. juli 2002 om levering av elektroniske tjenester (dvs. 9. juni 2017, Journal of Laws of 2017, post 1219 med endringer). Betingelsen for å bruke tjenestene er aksept av forskriften. 2. Ipaytotal forbeholder seg retten til å endre forskriften. Endringene trer i kraft fra datoen for kunngjøringen deres på Portal-nettstedet. Denne endringen gjelder ikke for betalinger som ble gjort før endringen i forskriften; De forrige bestemmelsene skal gjelde for disse utbetalingene, så vel som for eventuelle juridiske konsekvenser som følge av dette. 3. Alle rettsforhold som følger av forskriften er underlagt polsk lov, og aktivitetene som følger av forskriften foregår på polsk. 4. For tvister som oppstår som følge av anvendelsen av denne forskrift, samt juridiske forhold som oppstår som følge av utførelsen av tjenesten, bortsett fra tvister som involverer forbrukere, er den eneste kompetente domstol den kompetente domstolen for sete for Ipaytotal. 5. Betaleren kan inngi en klage til det polske finanstilsynet over handlingene til Ipaytotal hvis denne handlingen bryter loven. 6. En betaler som er forbruker, kan bruke den elektroniske tvisteløsningstjenesten via ODR-plattformen (online tvisteløsning) lokalisert på http://ec.europa.eu/consumers/odr/. 7. En betaler som er en forbruker, kan også bruke bistand fra enheter som er autorisert til utenrettslig løsning av forbrukertvister i henhold til lov 23. september 2016 om utenrettslig løsning av forbrukertvister. Enheter som er autorisert til utenretslig tvisteløsning

forbrukerprodukter er tilgjengelige på nettstedet til Office of Competition and Consumer Protection, 8. Forskrift i ovennevnte ordlyd trer i kraft 1. oktober 2018.

Informasjon om tjenesteleverandøren og vilkårene for tjenesten som tilbys på avstand fra Ipaytotal

 

1. en forbruker er en fysisk person som utfører en juridisk transaksjon med KIP som ikke er direkte relatert til sin virksomhet eller profesjonelle virksomhet; 2. Betalingstjenesten som tilbys av KIP via www.tpay.com er helt gratis for forbrukeren og belaster ikke forbrukeren for noen kostnader; 3. tjenesten leveres på forbrukerens anmodning umiddelbart etter at transaksjonen er igangsatt, dvs. innen 14 dager fra datoen for inngåelse av kontrakten mellom KIP og forbrukeren; 4. Forbrukeren gjennomfører transaksjonen på følgende måte: a) i tilfelle av e-overføring er forbrukeren forpliktet til å ta med transaksjons-ID i tittelen på bankoverføringen til nettstedets bankkonto, ellers blir ikke betalingen utført, i tilfelle e-overføring blir identifikatoren supplert av banken; forbrukeren bør oppbevare en unik transaksjonsidentifikator for å kontrollere statusen til denne betalingen; b) hver betaling utført til en av nettstedets bankkonti er dedikert til utførelse av bare transaksjonen hvis identifikator ble angitt som betalingstittel. Hvis forbrukeren oppgir en feil transaksjonsidentifikator i tittelen på bankoverføringen, er KIP ikke ansvarlig for formålet som midlene vil gå til; c) etter at betalingen er utført av forbrukeren, bekrefter tjenesten umiddelbart betalingen i banken; d) umiddelbart etter mottak av bekreftelsen på betalingen, informerer nettstedet forbrukeren og betalingsmottakers portal om riktig utførelse av betalingen; e) tjenesten til hver av de indikerte bankene kan periodisk deaktiveres på nettstedet, spesielt i pauser ved overføring av overføringer mellom interne kontoer til en gitt bank, samt i perioder hvor tjenestekontoen ikke er tilgjengelig i en slik bank via Internett. 5. KIP's betalingstjeneste ikke er relatert til merkostnader (over de vanlige kostnadene) som forbrukeren har pådratt seg som følge av bruk av kommunikasjonsmidler; kostnadene nevnt i foregående setning skal bæres av forbrukeren på egen hånd; 6. gjeldende lov, som er grunnlaget for forholdet mellom KIP og forbrukeren før og etter inngåelsen av fjernkontrakten er polsk lov; 7. på grunn av forbrukerens anmodning i kontrakten om å levere tjenester av KIP innen 14 dager fra datoen for kontrakten, har forbrukeren ikke rett til å trekke seg fra kontrakten; 8.Konsumenten har muligheten til å bruke den elektroniske tvisteløsningstjenesten via ODR-plattformen (online tvisteløsning) lokalisert på: http://ec.europa.eu/consumers/odr/; 9. Forbrukeren har også muligheten til å bruke bistand fra enheter som er autorisert til utenrettslig løsning av forbrukertvister i henhold til lov 23. september 2016 om utenrettslig løsning av forbrukertvister. Enhetene som er autorisert til utenretslig løsning på forbrukertvister innen finansielle tjenester er: a. Financial Ombudsman (mer informasjon på: rf.gov.pl/polubowne), b. Voldgiftsdomstol hos det polske finanstilsynet